”Ziua Porcului Ignat” @Piața Unirii Focșani

Pentru a avea sărbători de iarnă împlinite și evenimente reușite organizarea și mediatizarea acțiunilor trebuie făcută din timp. Acest principiu a ghidat Compania Premium Porc Group și ne împrospătează amintirile anilor trecuți când am serbat ”Ziua Porcului Ignat”. Cu această ocazie ne anunță că tradiția merge mai departe și pe 17 decembrie de la orele 10:00.  Piața Unirii din Focșani este locul de întâlnire la cea de-a III-a ediție!

”Pe 17 decembrie e Ignatul… Premium Porc iti da iar porci cu sacul!

In prag de sarbatori de iarna, Compania Premium Porc Group organizeaza cea de-a III-a editie a evenimentului ”Ziua Porcului Ignat”.

Toți vrâncenii sunt invitati sa ia parte la cea mai mare Pomana a Porcului organizata vreodata si sa se inscrie la concursul ”Catrenul anului 2016”. Castigatorii vor primi, ca in fiecare an, o jumatate de porc cadou! Si anul acesta punem la bataie 4 jumatati de porc 🙂

Pentru a participa la concurs da-ne un e-mail cu numele si localitatea de domiciliul pana pe data de 14 decembrie 2016, ora 18:00 la adresa: concurs@premiumporc.com.

Ziua Porcului Ignat are loc în Piața Unirii din municipiul Focșani, în data de 17 decembrie 2016 și este un eveniment unic, în care tradițiile românești legate de sărbătorile de iarnă sunt replicate în spațiu public.

Premium Porc Group pregătește o pomană a porcului gigant, iar cei care țin post vor putea gusta fasole la ceaun.


Toți participanții vor fi serviți cu șorici delicios și se vor putea încălzi cu un vin fiert și muzică traditională.


Ziua Porcului Ignat începe încă de dimineață, de la orele 10.00 când porcii sunt pârliți, așa cum se obișnuiește în orice gospodărie, iar apoi carnea este tranșată pentru pomana porcului.


Pofticioșii pot gusta din carnea fragedă după orele 16.30. De la 17.00 începe concursul ”Catrenul anului 2016”. Ziua Porcului Ignat se va continua cu alte surprize pe care vi le vom destăinui pe parcurs. ” – se arată în descrierea evenimentului!

ignat

© 5Focsani