Will Smith și Martin Lawrence sunt “Băieți răi pe viață”

Echipa 5Focșani merge astăzi la film și vă recomandă Bad Boys For Life!
În săptămâna premierei mondiale de la Hollywood, mult-așteptatul film “Bad Boys For Life” se lansează și la Happy Cinema.
În cea de-a treia parte a celebrei francize, Will Smith și Martin Lawrence își surprind fanii cu o extra-doză de acțiune intensă și umor spumos, demonstrând, o dată în plus, că sunt “Băieți răi pe viață”.

Ce se întâmplă când Băieții Răi devin bărbați?

Ei bine, după 25 de ani de la lansarea primului film “Bad Boys”, îi regăsim pe celebrii detectivi Mike Lowrey și Marcus Burnett la fel de simpatici cum îi știm. Doar că acum îi cam bântuie criza vârstei mijlocii, pe fiecare în alt fel: Marcus tocmai devine bunic și se gândește deja la pensionare pentru a petrece mai mult timp în familie, dar Mike se împăunează cu forma sa de zile mari și vrea să demonstreze că este mai pregătit ca oricând să-i prindă pe răufăcători.
“Energia și intensitatea lui Will și umorul relaxat al lui Martin scot ce e mai bun din cei doi”, declară producătorul Chad Oman. Noua aventură se dovedește pe cât de veridică șiemoționantă, pe atât de amuzantă.

© 5Focsani