Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea readuce la Focșani tenisul feminin de înalt nivel!

Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea, cea mai importantă competiție sportivă internațională a Vrancei din ultimele decenii, oferită de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Focșani și organizată cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea și prezentată de Tenis Club Focșani și Federația Română de Tenis va readuce la Focșani, tenisul de înaltă calitate.

Vrancea Trophy 2018

Ajunsă la a 13-a ediție, competiția dedicată celor mai bune junioare și tinere senioare aflate în trecerea spre carieară profesionistă ori la începutul acesteia, va avea loc la Focșani, la Arenele George Bucuroiu din Aleea Stadionului nr. 2. La 30 iunie vor începe partidele din tabloul calificărilor pentru ca în perioada 2-7 iulie să se dispute jocurile de simplu și de dublu de pe tablourile principale.

Vrancea Trophy- Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea, care menține Focșaniul pe harta tenisului internațional în condițiile în care multe turnee de acest nivel au dispărut, va oferi premii totale de 15 000 de dolari americani și 12 puncte WTA pentru câștigătoare.

Ca la fiecare ediție, și în acest an, Vrancea Trophy- Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea se bucură, pe lângă susținerea oferită de cele două autorități și de cea a unor importanți sponsori și parteneri. Sunt alături de turneu, în calitate de sponsori principali firmele Pandora, Deep Serv, Premium Porc Group, ca sponsori Crama Tata și Fiul, Scorpion, Artifex, DJST, Rotary, Migami, Dili Beauty Shop. Partenerii Vrancea Trophy- Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea sunt Trattoria Da Giuseppe, Head, Tenuta, Monafarm, Transpub, Tricotton Junior, Interact, Rotaract, CJE, Brand Adviser, iar parteneri media sunt Atlas TV, Monitorul de Vrancea, Ziarul de Vrancea, Adevărul, Vrancea Media, Sport Vrâncean, Vrancea24, Sportul de Vrancea, 5Focșani.

Competiția va avea și în acest an momente cu suprize și premii pentru spectatori oferite de organizatori, producători locali, sponsori și parteneri!

ACCES LIBER

Intrarea la jocurile Vrancea Trophy- Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea va fi liberă prin bunăvoința CS Unirea a cărei bază sportivă găzduiește competiția.

© 5Focsani