UMO Serv la Turneul Internațional de Judo Memorialul ”AUREL CÎMPEANU”

Sâmbătă 11 Noiembrie 2017, începând cu orele 9, va avea loc în Sala Sporturilor din Focșani ediția cu numărul XV a Turneului Internațional de Judo Memorialul ”AUREL CÎMPEANU”.

Evenimentul e organizat în memoria lui Aurel Cîmpeanu, antrenorul vrâncean care a avut mari performanțe. Acesta a pregătit în decursul carieriei sale unii dintre cei mai reprezentativi judoka ai Vrancei și ai României.

Memorialul este organizat de CSM Focșani 2007 și Asociația Județeană de Judo Vrancea. Colaboratoi : ASOCIAȚIA DE SECURITATE și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, cu sprijinul LPS Focșani, CSS Focșani și al Clubului Sportiv Unirea Focșani.

Competiția sportivă are onoarea de a-i avea alături pe sponsorii UMO Serv, ARTIFEX, PANDORA Prod. Această ediție e susținută de Primăria Municipiului Focșani, Carrefour Focșani, Conf Binale Mălinoiu, Crama Gîrboiu și Altdorf Tehnik.

Turneul organizat în 2016 a fost a treia ediție de nivel internațional, cu 445 de sportivi de la 39 de cluburi din țară și cinci din străinătate. In acest an organizatorii, sponsorii împreună cu toți cei implicați vor păstra nivelul internațional al competiției. La Memorialul ”AUREL CÎMPEANU” ediția 2017, va avea loc un turneu internațional de judo. Sportivii invitați sunt de la cluburi de tradiție din România, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Bosnia Herzegovina, Polonia, Italia și Franța pentru băieți la categoriile U14, U16 și U18. Va fi organizat și un turneu de judo pentru fete la categoriile U14 și U16. Anvergura competiției e la un nivel ridicat prin organizarea unui turneu de tip OPEN pentru seniori, confirmând-și prezența sportivi de prestigiu din țară și străinătate.

Invitatul special al organizatorilor este multiplul campion european și mondial GEORGII ZANTARAIA, unul dintre cei mai valoroși și spectaculoși reprezentanți ai judoului mondial.

De asemenea, printre invitații speciali ai organizatorilor sunt Lucian Grigoropol, fondatorul primei școli de judo din Vrancea, dar și Hamza Karimov, vicepreședintele Federației Române de Judo.

INTRARE LIBERA

Intrarea este liberă pentru toți cei care sunt pasionați de judo, dar și pentru cei ce sunt împătimiți ai sportului, în general.

Scopul declarat al organizatorilor constă în determinarea tinerilor să aleagă sportul. Implicit un mod de viață sănătos în detrimentul multiplelor tentații ale zilei de astăzi. Frumusețea judoului, importanța invitaților și anvergura competiției sunt motive temeinice. Pentru aceștia să se alăture acestui eveniment sportiv de mare excepție ce va avea loc în Municipiul Focșani.

© 5Focsani