Trolls @ Happy Cinema Focsani

Miercuri, 02.11.2016, Happy Cinema Focșani activează oferta 1+1 gratis. Pentru orice bilet la orice film din grila zilnică a difuzărilor cumpărătorul mai primește un bilet pentru un prieten.

Această ofertă este valabilă în orice zi de miercuri și face parte din avantajele de a fi ”happy”. Un film specific vârstei copiilor le va face acestora vacanța mai frumoasă. Prin urmare de la orele 12:00 și 13:50 nu ezitați să-i duceți la filmul ”Trolls” și să-i introduceți în minunata lume a trolilor. Vor avea parte de multă aventură alături de multașteptații Trolli.

Mappy Cinema Focșani s-a gândit la toate categoriile de iubitori ai filmului și astfel a programat pentru :

– iubitorii comediei,  filmul       ” Afacerea est”  de la ora 15:40

– iubitorii filmelor de acțiune   ” Jack Reacher: Never Go Back” (19:55) și ”The Accountant” ( 17:30)

– iubitorii filmului horror         ”The Disappointments Room” (22:10)

program-focsani-2016-10-11-sapt-28-3

Despre HAPPYCINEMA. HAPPYCINEMA este un brand nou în piața operatorilor de cinema din România. Construit cu un capital 100% românesc, HAPPYCINEMA® operează în prezent un multiplex în Focșani Mall și are planuri de extindere la nivel național. Cinematograful folosește tehnologie de ultimă oră, având sisteme high tech de proiecție video și redare audio în format 2D și 3D. Dispune de 2 săli de proiecție, ambele echipate cu sisteme de proiecție digitale, Dolby Digital Surround și sistem de proiecție MasterImage 3D. Cele 218 locuri cu fotolii de calitate superioară și un foyer generos, transpun publicul în lumea filmelor.

 

© 5Focsani