The BFG @HappyCinemaFocsani

Pentru aceasta saptamana in programul filmelor difuzate la Happy Cinema Focsani amplasat in incinta Focsani Mall, gasim si cel mai recent film al lui Steven Spielberg – The BFG . Avand un punctaj destul de mare 6,7 pe IMDB filmul sigur starneste interes pentru cinefili si mai ales pentru acea categorie a cinefililor care prefera filmele incadrate la genul aventura – fantastic.

Aventura fascinanta din film este ecranizarea cartii „Marele Uriaș Prietenos” si prezinta povestea unei orfane – micuta Sopfie si a Uriasului extrem de bland si amabil in fascinanta, dar periculoasa lui lume.  Afland ca o revolta a gigantilor este pe cale sa se produca si sa distrua ehilibrul pământenilor, cei doi prieteni au misiunea de a salva omenirea de uriaşul pericol ce planeaza.

Filmul este 3 D subtitrat si dureaza 115 minute de plimbare intr-o lume magica.

Rezervările se pot face online pe site-ul happycinema.ro și trebuie să fie confirmate personal cu 30 de minute înainte de începerea filmului. De asemenea, promoțiile obișnuite ale cinematografului rămân ” happy ” și valabile:

TARIFE HAPPYCINEMA PENTRU PROIECȚIILE CARE ÎNCEP PÂNĂ LA ORA 17:00:
L-V până la ora 17:00 12ron/bilet
S-D până la ora 17:00 20ron/bilet

TARIFE HAPPYCINEMA PENTRU PROIECȚIILE CARE ÎNCEP DUPĂ ORA 17:00:
L-V după ora 17:00 18ron/bilet
S-D după ora 17:00 22ron/bilet

TARIFE SPECIALE:
» Copii sub 10 ani, elevi, studenți, pensionari – 14ron/bilet, de luni până duminică, indiferent de oră.

PROMOȚII:
» Marți: Cinemagia Day: 10ron/bilet achiziționat prin Cinemagia.ro sau prin aplicația Cinemagia.
» Miercuri: HappyDay 1+1 (la achiziționarea unui bilet de 18 lei, al doilea bilet este gratuit – valabil în fiecare miercuri).
» Vineri: HappyLateHour: 9 ron/bilet dupa ora 22,00.

 

© 5Focsani