Terapia BOWEN – Sănătate cu blândețe

Schimbare Pozitivă ne invită pe 7 noiembrie la o discuție despre terapia Bowen alături de Doinita Eni – terapeut Bowen nivel Master.

Terapia BOWEN focsani

Terapia BOWEN prezintă unul dintre cele mai profunde concepte terapeutice existente în lume, în prezent. Se bazează pe teoria conform căreia, odată ce s-a realizat relaxarea totală a corpului, se activează abilitatea proprie organismului de a redresa orice problemă a corpului și a minții, prin readucerea acestora la echilibru și armonie.

Este o formula unică de re-echilibrare neuro-musculară. Lucrează atât prin sistemul nervos, la nivel structural și muscular, cât și prin sistemul circulator și limfatic. Este recunoscută pentru eficiența sa în tratarea afecțiunilor interne și reducerea duratei convalescenței.

Tehnica Bowen este un concept nou în manipularea corporală, nu derivă și nici nu este similară nici unei alte modalități de abordare fizică:

Deplasările osoase se re-aliniază – deși nu se execută nici o manipulare a articulațiilor sau oaselor, ca în chiropractie.

Tensiunile musculare și încordările se elimină, iar circuitul limfatic normal se restabilește – deși nu se masează mușchii, ca în masajul terapeutic. Meridianele energetice se restabilesc imediat – deși practica nu se bazează pe meridiane și nu se aseamănă nici cu acupunctura, nici cu presopunctura.

Echilibrul psihic se normalizează – deși nu este necesară invocarea unui răspuns emoțional, ca în cazul terapiilor ce se adresează minții și corpului deopotrivă. Aproape în toate cazurile, pacienții raportează o stare plăcută de relaxare și o senzație de bine, de ușurare.

TEHNICA BOWEN este deopotrivă salutată, pe plan internațional, de medicina alopată, alternativă și complementară, ca fiind cea mai bună tehnică de însănătoșire!

Dacă sunteți în căutarea unui mod de a-i ajuta pe ceilalți să-și învingă suferințele și durerile, puteti sa alegeți cu incredere Tehnica BOWEN!

Sunt Doinita Eni, terapeut Bowen nivel Master si te astept cu bucurie infinita la o Seara Pozitiva speciala!

PROGRAM

Data: 7 noiembrie 2017 ora 18:00-20:00
Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

DONATIE

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: schimbarepozitiva.ro

© 5Focsani