Teatrul de Opereta la Ateneu : London – A New Story

Vă invităm vineri, 24 noiembrie, ora 19.00, la Sala mare a Ateneului, să ne bucurăm împreună de comedia muzicală London – A New Story, realizat de Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” Bucureşti, un spectacol ce se recomandă oamenilor veseli care îşi găsesc în fiecare zi motivaţia de a iubi.

London - A New Story

Distribuţie: Bianca Ionescu-Ballo, Anton Zidaru, Gabriela Daha, Valentino Tiron
Text: Bianca Ionescu-Ballo

La pian: Alexandru Burcă
Regia: Anda Cruceanu
Coregrafia: Andreea Toma
Scenografia: Oana Letiţia Grigore

Spectacolul vă propune o întâlnire cu cele 4 personaje amuzante şi nostalgice: Mary Ann Smith, o tânără proaspăt absolventă de Conservator, Tony Kerr un bărbat între două vârste funcţionar la bancă; Violett Thompson, o primadonă de operetă şi Nino Silberstein, poştaşul făuritor de vise.

Spectacolul, după o idee şi un text de Bianca Ionescu-Ballo, reliefează fascinaţia exercitată de mirajul scenei asupra oamenilor în general, fie ei actori sau de alte profesii. Trei vecini, locuitori cu aspiraţii diverse ai unui imobil londonez, sunt puşi (prin intermediul poştaşului) în situaţii similare, cărora sunt nevoiţi să le facă faţă în felul lor.

Sub pretextul unei invitaţii la casting, viaţa fiecăruia dintre ei înregistrează o schimbare care le perturbă existenţa monotonă. Ambiţia, nostalgia, nevoia de a arăta că încă mai sunt competitivi îi aduce pe toţi în situaţia de a reevoca şi interpreta melodii superbe, de mare succes. În final, însuşi poştaşul este prins în această vâltoare şi sunt şanse să se înfiripe chiar şi câteva idile!

Vor fi din nou sub lumina reflectoarelor!
,,Urmeză-ţi visul!’’, par să spună cei …patru!

Piese din musicaluri celebre precum West Side Story (I feel pretty) sau My Fair Lady (I’m an Ordinary Man), sunt readuse pe scenă sub motivul castingului la care participă toţi.
O invitaţie de nerefuzat!

BILETE

Biletele se pot procura de la Agenţia Ateneului, la preţul de 50 lei.

© 5Focsani