STAR WARS @ Cinema Balada

Star Wars – Trezirea Forței a făcut multă vâlvă la momentul apariției, iar acum Cinema Balada îl oferă publicului focșanean în varianta dublată în română astfel că este destul de atractiv si pentru micii iubitori de film.

Sâmbătă 11.06.2016 începând cu ora 15 va rula acest film pe marele ecran al cinematografului Balada și să nu credeți că dacă nu ați văzut din episoadele anterioare nu veți înțelege filmul, întrucât Trezirea Forței poate fi privit și ca un film de sine stătător.

Sinopsis cinemagia.ro :

”Acțiunea din sequel are loc la 35 de ani de la evenimentele din episodul VI al francizei. O nouă aventură intergalactică și o nouă răfuială între Imperiu și forțele Rezistenței, conduse de Poe Dameron (Oscar Isaac), va avea loc. Kylo Ren, personajul negativ interpretat de Adam Driver, face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader.

De partea cealaltă a baricadei sunt Rey (Daisy Ridley) și Finn (John Boyega), care vor găsi un țel după întâlnirea cu Han Solo (Harrison Ford). „Trezirea Forței” din titlul filmului e un comentariu direct la evoluția celor doi protagoniști.

Roboțelul BB-8, Chewbacca și prințesa Leia, interpretată de aceeași Carrie Fisher, își au propriul rol în evoluția evenimentelor.”

Pret bilet 5 lei

Pret bilet 5 lei

© 5Focsani