Spectacol aniversar – Cezara Dafinescu, 45 de ani de teatru

Ateneul Popular „Mr.Gh.Pastia” Focşani vă invită miercuri, 31 octombrie, ora 19:00, la spectacolul de teatru „Jumătatea mea bărbatul” după piesa ” Actriţa” scrisă de George Arion.

În distribuţie: CEZARA DAFINESCU
Regia: Toma Enache

Preţul biletului: 60 lei (preţ întreg) şi 30 lei (preţ redus pentru elevi si pensionari)

“Dupa 40 de ani petrecuţi pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, actriţa Cezara Dafinescu vine la o intâlnire cu publicul său. Şi vine la intâlnire cu traista plină de amintiri! A îndesat in ea copilăria, adolescenţa, femeia îndrăgostită, frânturi din viaţa si din filmele sale, emoţii şi trăiri vechi si noi.

Vă invităm să fiţi părtaşi la aceste daruri pe care Cezara Dafinescu le oferă in spectacol, cu pasiune, cu generozitate, cut alentul si frumuseţea care au însoţit-o întotdeauna!“
Toma Enache, regizor

« Abia astept sa urc din nou pe scenă, ca să mă intâlnesc cu publicul meu, intr-o piesă scrisă special pentru mine de George Arion şi pusă in scena de regizorul Toma Enache: „JUMATATEA MEA, BĂRBATUL”.

Ne-am obişnuit să ne amintim de actorii pe care-i iubim doar atunci cand pleaca intr-o stea! Ce-ar fi să le dăm şansa să fie alături de noi şi când mai au incă ceva de spus?!

Timp de peste 40 de ani am strâns in suflet toate vorbele pe care aş fi vrut să vi le spun, toată dragostea pe care v-am pastrat-o. Cred că a venit momentul să stăm din nou faţă în faţă! Aţi fost lângă mine la bine şi la rău, m-ati ajutat să trec peste clipe grele. Am vrut de multe ori să plec, dar de fiecare dată, prin dragostea voastră, m-aţi intors din drum.

M-am sprijinit mereu pe umerii voştri, pe dragostea voastră …

De multe ori voi, spectatorii, aţi fost singura mea familie, singurul sprijin. Vine o vreme când tragem linie şi adunăm….Timpul în care am iubit, timpul in care am urât, timpul in care am greşit, câtă iubire am primit, câtă am dăruit, câtă am irosit.

Vă propun acum o astfel de intâlnire. Una în care să-mi daţi prilejul să mă arăt aşa cum sunt, cu bune şi rele, cu vise şi speranţe! »
Cezara Dafinescu, actriţă

© 5Focsani