Seminar pentru persoanele diagnosticate cu Cancer şi familiile acestora

Vineri, 26 ianuarie 2018, la sediul central al Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, din strada Mihail Kogălniceanu nr. 13, se va desfăşura, între orele 16.00 şi 19.00, primul seminar anual din Focşani pentru persoanele diagnosticate cu Cancer şi familiile acestora, seminar susţinut de doamna psiholog Raluca Panait în cadrul Programului Eu, tu, noi şi cancerul.

Raluca Panait, în calitatea domniei sale de psiholog, terapeut şi coach, adresează celor interesaţi următorul gând: „Activitatea este dedicată vouă celor care vreți un spațiu în care să fiți voi, vouă celor care ați încetat a căuta, celui care stă la îndoială, vouă celor care doriți să descoperiți puteri nebănuite, vouă celor care vreți să profitați la maxim de timpul vostru, de voi și de cei dragi, vouă celor care vreți să transformați totul în șansă, mie, ție, celui care dorește să facă parte dintr-o comunitate unită de încredere, susținere, autenticitate, acceptare, energie, speranță, zâmbete. Cred în capacitatea omului de a face asumat ceea ce își dorește, atâta timp cât își dorește și crede în el, în scopul lui, în metode, când crede că poate. În cadrul întâlnirilor experimentăm tehnici profunde de conștientizare, creștem puterea interioară și încrederea, folosim focalizarea ca terapie de identificare și vindecare/rezolvare, experimentăm materializarea și externalizarea unei dificultăți/dureri/tensiuni fizice, aflăm mesaje subtile ale corpului, comunicăm la nivel subtil și empatic cu celălalt, aflăm că nu suntem singuri, trăim povești ale unor oameni ca mine, ca tine, ca noi, primim, dăruim, trăim”.

Cei interesaţi să participe la acest seminar sunt rugaţi să se înscrie la numerele de telefon: 0723.236.037 sau 0743.046.460.

© 5Focsani