Seminar Gratuit de Parenting creat de Urania Cremene

Urania Cremene Focsani

Seminarul de Parenting „18 tehnici de parenting prin care obții cooperarea copilului tău fără ceartă” ajunge în data de 4 decembrie în Focșani! 🙂

Vino și tu alături de noi și află 18 Tehnici Fundamentale de Parenting și răspunsuri pentru cele mai frecvente probleme ale părinților – de la problema comparațiilor cu alți copii și alți părinți, la problema jucăriilor nestrânse, îmbrăcatului de unul singur și până la problema “Mami, m-a părăsit Răzvan”.

Vei afla ce stă la baza comportamentelor copilului și vei înțelege de ce copilul spune “NU” și cum să previi să insiste atunci când nu e cazul.

De ce Seminarul de Parenting de la Focșani este UNIC

Vreau ca împreuna cu tine să creăm un viitor mai bun pentru copiii noștri

Cu ajutorul fundației “Little People”, care oferă programe zilnice de suport psihologic în 9 centre oncopediatrice din țară vrem sa rezolvam 3 probleme identificate de cei peste 50,000 de părinți din România cu care ne-am consultat. Vei afla la final cum poți și tu să dai o mână de ajutor fundației.

La acest seminar ești invitat alături de un însoțitor (soț, soție, partener) ca să primești acces GRATUIT.

În cazul în care decizi să vii singur, vei primi acces în baza unei donații de 10 lei, care va fi preluata direct de cei de la fundația “Little People” si care vor fi prezenți la eveniment.

La acest seminar vei afla despre Teoria Autodeterminării care este cea mai nouă teorie în știința motivației. Se predă în prezent în Universități ca Harvard și Oxford – iar Daniel Pink a scris pe baza ei cartea Drive în 2010, care a fost tradusă în 35 de limbi în mai puțin de 5 ani.

Ei bine, îți spun cu încântare că Teoria Autodeterminării, cu cele 3 nevoi psihologice de bază, a fost pentru prima dată aplicată în Parenting de către Urania Cremene, în România – și suntem la vârf în acest domeniu în întreaga lume.Este nucleul seminarului la care te invităm să participi. Toate cele 18 Tehnici pe care le vei afla la seminar derivă din această Metodă și le poți aplica imediat.

Îți spun aceste lucruri ca să subliniez faptul că seminarul are o bază științifică solidă (nu e făcut din păreri personale) și că e ceva rar, ceva ce nu vei găsi în altă parte.

Acest seminar este pentru tine dacă:

Ești deja părinte sau urmează să devii în curând;
Vrei să faci altfel cu al tău copil decât au procedat părinții tăi cu tine și să nu repeți experiența lor;
Îți dorești să îți crești copilul într-o atmosferă pozitivă și echilibrată;
Vrei să înțelegi nevoile psihologice de bază ale copilului tău;
Îți dorești să afli cele mai bune metode de Parenting (testate și validate într-un mod științific, nu doar păreri personale ale altor părinți);
Vrei să afli ce stă la baza comportamentelor copilului tău, ca să poți preveni posibilele “incendii”;
Îți dorești să ai un copil fericit, care să devină un adult echilibrat, pasionat de ceea ce face, care are încredere în sine, relații sănătoase și responsabilitate socială;
Vrei să construiești cu el o relație armonioasă și hrănitoare;
Vrei să afli care sunt principalele greșeli în parenting și cum să le eviți;
Îți dorești ca experiența de părinte să fie plăcută, fără frustrare, stres și griji excesive;
Îți place să înveți lucruri practice, nu doar să asculți pasiv o prelegere teoretică

Detalii si rezervare

Vezi mai multe detalii și rezervă-ți locul în sală acum pe uraniacremene.ro

© 5Focsani