Sara Crăciunului Nost’ @Ateneul Popular ”Mr.Gh.Pastia” Focșani

” Sara Crăciunului Nost’ ” – este numele concertului aniversar de 25 de ani al marelui artist Ștefan Hrușcă. Pentru că mereu de sărbătorile de iarnă artistul a avut concerte la Focșani, nici acum nu ne ocolește orașul. În ziua de 26 decembrie 2016, de la ora 17:00, Sala Ateneului Focşani, va găzdui acest concert. Timp de două ore artistul va aduce bucurie prin muzică spectatorilor. Celebrele sale colinde sunt motive de bucurie pentru oricine și ascultate live au un impact și mai mare.

Evenimentul este prezentat ca fiind o adevărată expunere a colecției de colinde ale artistulu:

”Cele mai frumoase colinde vor încălzi din nou inimile românilor. Ştefan Hruşcă revine acasă, de pe meleaguri indepărtate, pentru un turneu aniversar! În luna decembrie, vocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă se va face auzită de-a lungulşi de-a latul ţării. Va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietorare ale colindelor tradiţionale româneşti. Cei prezenţi la întâlnirea cu îndrăgitul colindător maramureşean vor avea ocazia să asculte, pe parcursul a două ore melodii precum “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”, “Afară ninge liniştit”, “Linu-I lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”.

Colindele interpretate de Stefan Hruşcă şi-au dobândit statutul de veritabilă tradiţie autohtonă a sărbătorilor de iarnă. Concertele se numără printre cele mai longevive evenimente reiterante de pe piaţa din România. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în faţa publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramureşului. ”

Dacă nu doriți să pierdeţi o întâlnire de suflet cu tradiţionalul colind românesc, nu vă faceți alt program în seara de 26 decembrie 2016!

Biletele se găsesc la agenţia Ateneului. Prețul unui bilet la ” Sara Crăciunului Nost’ ” este 80 lei.

© 5Focsani