S-a tras linie după prima ediție a Focșani Blues Festival

In cele trei zile de festival au participat circa 8000 de persoane la spectacole și aproximativ 300 la workshopuri.

Organizatorii Focșani Blues Festival, festival de blues la care 5focsani.ro a avut onoarea de a fi partener media, au prezentat astăzi concluziile primei ediții.

Bernand Cheere, persoana care a avut ideea acestui festival și care a făcut tot ceea ce i-a stat în putință și ceva în plus pentru ca acest vis să se concretizeze, ne-a mărturisit că a dorit să aducă muzica aproape de oameni și să ducă Focșaniul peste tot în lume.

Focșani Blues Festival

Dacă este să ne raportăm la numărul de persoane care au participat la spectacole și la workshopuri, la numărul de vizualizări a înregistrărilor video postate pe youtube, la numărul de share-uri și distribuiri a postărilor pe Facebook și la declarațiile invitaților putem susține că acest festival a depășit și cele mai optimiste așteptări.

Organizatorii au declarat că au început deja primele demersuri pentru organizarea următoarei ediții. Iși doresc ca ediția a II-a să fie mai dinamică și mai eficient organizată și promovată.

Doresc să le mulțumesc tuturor celor care au sprijinit acest proiect (atât financiar, cât și prin acțiuni de voluntariat) în speranța că exemplul lor va fi urmat și de alte echipe. Focșani are nevoie de astfel de evenimente care să atragă turiști și care să ne ofere motive să fim într-adevăr mândri de orașul în care locuim.

© 5Focsani