Rotary Club Varana Focsani – Consultatii medicale gratuite pentru o sanatate mai buna

 Rotary Club Varana Focsani - Consultatii medicale gratuite
Rotary Club VARANA Focșani organizează o acțiune caritabilă, pe data de 14 mai 2016, care constă în consultații medicale gratuite oferite tuturor pacienților fără venituri sau cu venituri mai mici de 1.000 lei/lună. Această inițiativă este posibilă datorită realizării unui parteneriat între Clubul Rotary VARANA Focșani și Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Popescu” din Focșani. Acțiunea va avea loc în ambulatoriul Spitalului Militar de Urgență din Focșani, pe 14 mai 2016, în intervalul orar 9.00 – 19.00.

Consultațiile gratuite vor fi făcute de următorii medici specialiști: Dr. Adochiței Constantin – chirurg și ginecolog, Dr. Enache Veronica – oftalmolog, Dr. Laurențiu Bodolan – oftalmolog, Dr. Costan Radu – ortoped, Dr. Huzum Mihaela – ORL, Dr. Dumitrache Mădălina – neurolog, Dr. Ilie Mădălina – psihiatru, Dr. Ilie Olivian – medic de familie, Dr. Dumitrașcu Marian – medic de familie, competent ecografie, Dr. Popescu Decebal – internist și gastroenterolog și Dr. Buruiană Iulian – urolog.

Dovada veniturilor pacienților se va face pe baza cuponului de pensie, a fluturașului salarial sau, în cazul celor fără venituri, pe baza unei adeverințe de la primărie. Menționăm că NU este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie. Prin acest mesaj Clubul Rotary VARANA face un apel la toți medicii de familie din județul Vrancea care au pacienți cu situații financiare precare să îi informeze și să-i trimită pe 14 mai 2016 la Spitalul Militar de Urgență din Focșani pentru consultații medicale gratuite.

© 5Focsani