Reuniunea Corală Focșani – ediția a VII-a

O veche legenda spune ca in ziua de Craciun clopotele scufundate in adancul marilor incep a suna… Suna arama in adanc de ape, parc-ar dori ca macar o data in an sa-si uneasca glasul cu dangatul clopotelor de pe pamant care vestesc Nasterea Domnului. La aceasta sarbatoare, toti tresalta intr-un elan de bucurie mare.

Reuniunea Corală Focsani 2017

Cu aceiasi bucurie, ASOCIATIA PENTRU PROMOVAREA CULTURII SI MEDIULUI „ACCORD”, cu sediul in Marasesti, va invita sa luati parte alaturi de colindatorii nostrii, membrii formatiilor corale, care vor urca pe scena Salii ATENEULUI POPULAR „Mr.Gh. Pastia” din Focsani, alaturi de care organizam evenimentul celei de-a VII editii a REUNIUNII CORALE. Corurile participante care ne vor incanta seara de 9 decembrie, presarandu-ne in inimi frumusetea nemuritoare a colindelor, care o avem inradacinata in sufletul de copil al fiecaruia din noi, sunt:
• Corala Ortodoxa de Copii „GLASUL INGERILOR” a Catedralei ‘Sf.Mucenic Sava” – Buzau
• Corul de Copii „ANGELS” al Centrului de zi „Danut” – Brosteni, Vrancea,
• Corul de Copii „GLISSANDO” al Liceului Teoretic „D.Zamfirescu – Odobesti, alaturi de „CUNUNA MOVILITEI” – Vrancea
• Corul pe voci mixte „MILCOVIA” – Brosteni, Vrancea
• Grupul Vocal „ACCORD” – Focsani, alaturi de invitatii serii.

Intrarea libera!

Va asteptam cu mult drag in Sala Ateneu din Focsani, alaturi de prezentatorii nostri ANAMARIA CATANOIU si MIHAI BORNAZ, sa ne intalnim si sa cantam impreuna la o noua seara frumoasa de decembrie a Reuniunii Corale „Colinde, Colinde…”!

© 5Focsani