Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie
Ianuarie
Recital cameral de chitară la Ateneu

Avem bucuria de a vă invita marţi, 17 aprilie 2018, ora 19:00, să asistaţi la un recital cameral de chitară, intitulat “De la Paganini la Piazzolla”.

Cap al acestui afiş este Costin SOARE – un rafinat muzician, interpret la delicatul instrument care îi leagă pe cei doi compozitori ce dau numele recitalului (Paganini a fost un virtuoz şi al acestui instrument pentru care a şi compus lucrări importante, iar muzica lui Piazzola este frecvent amintită prin acest instrument, fie solistic, fie în acompaniament).

Costin Soare s-a impus în lumea muzicii clasice din România în dublă ipostază, de interpret şi pedagog al chitarei şi lăutei. A susţinut recitaluri şi concerte în ţară (Ateneul Român, Sala Radio, Palatul Şuţu, Ploieşti, Braşov, Arad ş.a.) şi străinătate: Germania, Franţa, Ungaria, Marea Britanie, Japonia. Repertoriul său cuprinde lucrări din varii epoci stilistice, de la muzica unor compozitori din Renaştere şi Baroc până la lucrări de muzică modernă şi contemporană, muzică sud-americană ş.a.

În recitalul de pe scena Ateneului Popular va interpreta lucrări de Nicolo Paganini, Isaac Albéniz, Heitor Villa-Lobos, Francisco Tárrega şi Astor Piazzolla.

“Veniţi cu încredere în casa în care se cântă, pentru că muzica înlesneşte comunicarea între oameni…” (Platon)

Spune-le și prietenilor tăi dacă intenționezi să mergi la acest eveniment local!

Ce părere ai despre acest eveniment local?

Ghidul tău online de petrecere a timpului liber în Focșani și în împrejurimi.

Vrei să sprijini acest proiect?
• spune-le și prietenilor tăi la ce eveniment local intenționezi să mergi
• spune-ne ce părere ai despre un eveniment local pe care l-am promovat