Program Suport pentru Părinți

Adesea, ca parinti aflati mereu in goana si in lipsa de timp, ne simtim coplesiti atunci cand ajungem acasa si copiii nostri se poarta urat, plang, sau fac adesea tantrum-uri. In momentele acelea ei sunt in creierul emotional, adica nu mai rationeaza…
Ce se intampla cu noi?

Noi, adulti obositi dupa o zi plina…ne simtim adesea depasiti de situatie…Atunci. automat, se activeaza si la noi creierul nostru emotional si reactionam, fara sa constientizam, dupa vechile tipare emotionale mostenite de la parinti, bunici, rude, sau persoane care ne-au avut in grija.

Trece furtuna si, imediat, intervine Maria Sa – VINOVATIA !
In cele mai multe cazuri, cam asta e scenariul…
Insa….

Cum ar fi oare sa descoperi ca se poate si altfel?

Cum ar fi sa stii ca poti avea claritate in situatiile de criza si poti asculta cu empatie orice emotii ale copilului tau?

Cum ar fi sa reusesti doar „sa ii fii alaturi” copilului tau si sa il sustii emotional chiar si in timpul celor mai urate tantrum-uri?
Cum ar fi sa stii ca orice relatie se poate oricand repara?

Daca vrei sa vezi, sa simti si sa actionezi din alta perspectiva, una blanda, clara si incredibil de simpla, una pe care o stii deja si care e in tine insa nu stii inca, te astept cu bucurie si emotie infinita in Cercul Sigurantei.

Detalii despre eveniment: Facebook.

© 5Focsani