Program proiecții 30.12.2016- 05.01.2017 @Happy Cinema

Începem anul nou 2017 în ”familia” Happy Cinema din data de 02.01.2017. OZZY este cea mai recentă animație și se adresează tuturor copiilor. Grila filmelor va fi activată chiar de astăzi conform programului din fotografia atașată. Facem precizarea că în prima zi a anului, 01.01.2017, cinematograful și întregul Mall Focșani nu au program cu publicul.

De departe se remarcă faptul că vom avea 3 filme în avanpremieră și 3 filme premieră. Filmul de acțiune ”Assassin’s Creed” pare să se impună ca filmul vedetă al săptămânii. Personal eu aș fi curios să văd și ”The Great Wall”.
Pentru acest program cu filme nou apărute la nivel internațional chiar trebuie să fim alături de prietenii noștri din familia Happy!

Acestea fiind spuse, vă invităm la film la cinematograful cel mai modern din Vrancea, amplasat în incinta complexului comercial Focsani Mall- Happy Cinema Focșani. Oferta filmelor din această săptămână acoperă toate gusturile, așa cum ne-a obișnuit Happy Cinema Focșani.
Rezervările online de pe site-ul happycinema.ro trebuie confirmate personal cu 30 de minute înainte de începerea filmului. Deseori consumatorul identifică o reticență când caută prețul unui produs, însă la Happy Cinema nu e cazul, prețurile sunt vizibile.

Happy Cinema Focșani:
”Folosim logistică și tehnologie de ultimă oră, indiferent că este vorba de amenajarea sălii de cinema și a foyer-ului sau de sistemele hi-tech de proiecție video și redare audio.
Cinematograful din Focșani, este un digiplex cu 2 săli echipate pentru proiecție 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround. Acesta este amplasat în incinta Focșani Mall și are o capacitate de 218 locuri. Foyer-ul dispune de un spațiu generos, transpunând publicul în lumea cinematografică.”
Vizionare plăcută !

© 5Focsani