Program proiecții 23-29.12.2016 @Happy Cinema

De Crăciun nu vom putea fi în ”familia” Happy Cinema întrucât este o zi pe care o oferim familiei reale. Spunem asta deoarece am primit programul filmelor care vor fi difuzate la acest cinematograf în perioada 23-29.12.2016 și vi-l prezentăm deoarece este bine să aveți cunoștință de toate modurile plăcute în care puteți petrece timpul liber cât mai frumos cu precizarea că în ziua de 25 decembrie nu vor fi proiecții:

Ne așteaptă 2 filme în avanpremieră și 2 premieră având motive întemeiate pentru  a merge la cinematograf. Tot printre motivele puternice se află și concursurile de la HAPPY, care aduc fericirea! Este greu de ales un film vedetă al programului pentru că un clasament este foarte subiectiv. Cu toate acestea mizăm pe faptul că nu se va stinge ecoul ”Rogue One: A Star Wars Story”. de asemenea, ”The Great Wall” va fi foarte urmărit și iubit de spectatori. Doar dvs puteți să confirmați sau nu aceasta previziune. Zilele viitoare vom reveni și cu recenzii la filmele din program.

Deseori consumatorul găsește o reticență când caută prețul unui produs, însă la Happy Cinema nu e cazul, prețurile sunt vizibile.
Așadar, vă invităm la film la cinematograful cel mai modern din Vrancea, amplasat în incinta complexului comercial Focsani Mall- Happy Cinema Focșani. Oferta filmelor din această săptămână acoperă toate gusturile, așa cum ne-a obișnuit Happy Cinema Focșani.
Rezervările online de pe site-ul happycinema.ro trebuie confirmate personal cu 30 de minute înainte de începerea filmului.

Folosim logistică și tehnologie de ultimă oră, indiferent că este vorba de amenajarea sălii de cinema și a foyer-ului sau de sistemele hi-tech de proiecție video și redare audio.
Cinematograful din Focșani, este un digiplex cu 2 săli echipate pentru proiecție 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround. Acesta este amplasat în incinta Focșani Mall și are o capacitate de 218 locuri. Foyer-ul dispune de un spațiu generos, transpunând publicul în lumea cinematografică.

Vizionare plăcută !

© 5Focsani