Program proiecții 02-08.12.2016 @HappyCinema

Știm că este abia marți, dar veștile bune de la HappyCinema Focsani, nu trebuiesc lăsate să aștepte. Vineri începe săptămâna de film 02- 08 decembrie și iată ce proiecții ne așteaptă:

Ne așteaptă 1 film în avanpremieră și 4 filme-premieră cărora li se adaugă filmele săptămânii trecute pentru cei care le-au ratat. Astfel avem motive întemeiate pentru  a merge la cinematograf pentru că 12 filme sunt suficiente pentru a satisface plăcerile cinefililor. De asemenea pagina de Facebook ne așteaptă cu noi concursuri și cele mai recente informații referitoare la proiecții.

happycinema-focsani-2-8-12

Comedia ”Bad Santa 2” sigur ne va face să ne relaxăm și să profităm de comoditatea scaunelor. Pentru cei mici în program sunt 3 filme animație: ”TROLLS”,  ”MOANA”,   ”SNOWTIME”- semn că se apropie Sărbătorile de iarnă.

Pentru că mereu țintesc un film, acum am pus ochii pe ”INCARNATE” , mai ales pentru că e interzis celor sub 15 ani, dar mai e până la prima difuzare -08.12.2016.

Așadar, vă invităm la film  la cinematograful cel mai modern din Vrancea, amplasat în incinta complexului comercial Focsani Mall- Happy Cinema Focșani. Oferta filmelor din această săptămână acoperă toate gusturile, așa cum ne-a obișnuit Happy Cinema Focșani.

Merită menționată și posibilitatea organizării de petreceri în cadrul cinematografului inclusiv prin programarea unui film dorit, iar ocazii sunt nenumărate: zi de naștere, zi onomastică, o ieșire cu colegii sau o seară în oraș cu fetele, divorț, baby shower, burlaci și burlăcițe, pe bune, chiar orice. Singura condiție este să ai un minim de 10 invitați și poți câștiga premiul de 1001 euro.

happy-cinema_focsani

Rezervările se pot face online pe site-ul happycinema.ro și trebuie să fie confirmate personal cu 30 de minute înainte de începerea filmului. De asemenea, promoțiile obișnuite rămân ” happy ” și valabile:

TARIFE HAPPYCINEMA PENTRU PROIECȚIILE CARE ÎNCEP PÂNĂ LA ORA 17:00:
L-V până la ora 17:00 12ron/bilet
S-D până la ora 17:00 20ron/bilet

TARIFE HAPPYCINEMA PENTRU PROIECȚIILE CARE ÎNCEP DUPĂ ORA 17:00:
L-V după ora 17:00 18ron/bilet
S-D după ora 17:00 22ron/bilet

TARIFE SPECIALE:
» Copii sub 10 ani, elevi, studenți, pensionari – 14 ron/bilet, de luni până duminică, indiferent de oră.

PROMOȚII:
» Marți: Cinemagia Day: 10ron/bilet achiziționat prin Cinemagia.ro sau prin aplicația Cinemagia.
» Miercuri: HappyDay 1+1 (la achiziționarea unui bilet de 18 lei, al doilea bilet este gratuit – valabil în fiecare miercuri).
» Vineri: HappyLateHour: 9 ron/bilet după ora 22,00.

© 5Focsani