Program proiecții 18-24.11.2016 @HappyCinema

Vineri începe la Happy Cinema Focșani săptămâna de film 18-24 noiembrie și iată ce proiecții cinema avem:

happycinema-18-24_noiembrie

             Ne așteaptă 1 film în avanpremieră și 4 filme-premieră așa că sunt motive întemeiate pentru  a merge la cinematograf. De asemenea pagina de Facebook ne așteaptă cu noi concursuri și cele mai recente informații referitoare la proiecții.

            Filmul ”TROLLS”, pe care-l recomand, continuă să-i distreze pe micii cinefili. Filmul este dublat în limba română și beneficiează de tehnologia 3D pentru a încânta și mai mult privitorii. Comediile ”Florence Foster Jenkins” și ”Bad Santa 2” ne vor face să uităm de frigul care a venit prea repede.

              Personal am de gând să văd filmul SF ”ARRIVAL” – ”Primul Contact”. Intriga este foarte atractivă cu nave spațiale răspândite pe 12 meridiane de pe toate continentele. De ce au venit? Ce intenții au? Ce așteptări să avem? Vom vedea împreună!

          Așadar, vă invităm la film  la cinematograful cel mai modern din Vrancea, amplasat în incinta complexului comercial Focsani Mall- Happy Cinema Focșani. Oferta filmelor din această săptămână acoperă toate gusturile, așa cum ne-a obișnuit Happy Cinema Focșani.

           Merită menționată și posibilitatea organizării de petreceri în cadrul cinematografului inclusiv prin programarea unui film dorit, iar ocazii sunt nenumărate: zi de naștere, zi onomastică, o ieșire cu colegii sau o seară în oraș cu fetele, divorț, baby shower, burlaci și burlăcițe, pe bune, chiar orice. Singura condiție este să ai un minim de 10 invitați și poți câștiga premiul de 1001 euro.facebook-cover-focsani

© 5Focsani