Programul proiecțiilor săptămânii 11-17 martie 2016 @ HappyCinema Focșani

 

Vă prezentăm programul proiecțiilor de film de la Happy Cinema Focșani, amplasat în Focșani Mall, pentru săptămâna 11-17 martie 2016 :

program-fb-HAPPYCINEMA-2016--sapt-11-17-mar

Rezervările se pot face online pe site-ul happycinema.ro și trebuie confirmate personal cu 30 de minute înainte de începerea filmului. De asemenea, promoțiile obișnuite ale cinematografului rămân ” happy ” și valabile:

  • marti Cinemagia Day 10ron/bilet achizitionat prin Cinemagia.ro sau prin aplicatia Cinemagia.
  • miercuri promotie 1+1 gratis (la achiziționarea unui bilet de 18 lei, al doilea bilet este gratuit – valabil în fiecare miercuri).
  • vineri Happy Late Hour 9 ron/bilet dupa ora 22,00

Despre HAPPYCINEMA. HAPPYCINEMA® este un brand nou în piața operatorilor de cinema din România. Construit cu un capital 100% românesc, HAPPYCINEMA® operează în prezent un multiplex în Focșani Mall și are planuri de extindere la nivel național. Cinematograful folosește tehnologie de ultimă oră, având sisteme high tech de proiecție video și redare audio în format 2D și 3D. Dispune de 2 săli de proiecție, ambele echipate cu sisteme de proiecție digitale, Dolby Digital Surround și sistem de proiecție MasterImage 3D, cu o capacitate de 218 locuri cu fotolii de calitate superioară și un foyer generos, care transpune publicul în lumea filmelor.
© 5Focsani