Program proiecții 11-17.11.2016 @HappyCinema

            Vineri începe la Happy Cinema Focșani săptămâna de film 11-17 noiembrie și iată ce proiecții cinema avem:

happycinema_11-17-11

            Ne așteaptă 2 avanpremiere și 3 premiere așa că sunt motive întemeiate pentru  a merge la cinematograf. De asemenea concursurile organizate pe pagina de Facebook așteaptă participanți dornici de câștig.

            Aruncând un ochi pe program realizez că pentru pentru micii cinefili este păstrat filmul ”TROLLS” pe care-l recomand. Filmul este dublat în limba română și beneficiează de tehnologia 3D pentru a încânta și mai mult privitorii. Comedia ”Florence Foster Jenkins” asigură buna dispoziție și se adresează celor care vor să se rupă de stresul cotidian. Iubitorii filmelor

          Așadar, vă invităm la film  la cinematograful cel mai modern din Vrancea, amplasat în incinta complexului comercial Focsani Mall- Happy Cinema Focșani. Oferta filmelor acoperă toate gusturile, așa cum ne-a obișnuit Happy Cinema Focșani.

           Merită menționată și posibilitatea organizării de petreceri în cadrul cinematografului inclusiv prin programarea unui film dorit, iar ocazii sunt nenumărate: zi de naștere, zi onomastică, o ieșire cu colegii sau o seară în oraș cu fetele, divorț, baby shower, burlaci și burlăcițe, pe bune, chiar orice. Singura condiție este să ai un minim de 10 invitați!

facebook-cover-focsani

           Rezervările se pot face online pe site-ul happycinema.ro și trebuie să fie confirmate personal cu 30 de minute înainte de începerea filmului. De asemenea, promoțiile obișnuite rămân ” happy ” și valabile:

TARIFE HAPPYCINEMA PENTRU PROIECȚIILE CARE ÎNCEP PÂNĂ LA ORA 17:00:
L-V până la ora 17:00 12ron/bilet
S-D până la ora 17:00 20ron/bilet

TARIFE HAPPYCINEMA PENTRU PROIECȚIILE CARE ÎNCEP DUPĂ ORA 17:00:
L-V după ora 17:00 18ron/bilet
S-D după ora 17:00 22ron/bilet

TARIFE SPECIALE:
» Copii sub 10 ani, elevi, studenți, pensionari – 14 ron/bilet, de luni până duminică, indiferent de oră.

PROMOȚII:
» Marți: Cinemagia Day: 10ron/bilet achiziționat prin Cinemagia.ro sau prin aplicația Cinemagia.
» Miercuri: HappyDay 1+1 (la achiziționarea unui bilet de 18 lei, al doilea bilet este gratuit – valabil în fiecare miercuri).
» Vineri: HappyLateHour: 9 ron/bilet după ora 22,00 la proiecții cinema.

 

© 5Focsani