Program proiecții 09-15.12.2016 @Happy Cinema

Este miercuri și veștile bune de la Happy Cinema Focsani, nu trebuie lăsate să aștepte. Vineri începe săptămâna de film 09- 15 decembrie și iată ce proiecții ne așteaptă:

program-happycinema-9-15-12

Ne așteaptă 2 filme în avanpremieră și 3 filme-premieră cărora li se adaugă filmele săptămânii trecute rămase în program pentru cei care le-au ratat. Astfel avem motive întemeiate pentru a merge la cinematograf pentru că 11 filme sunt suficiente pentru a satisface plăcerile cinefililor. De asemenea pagina de Facebook ne așteaptă cu noi concursuri și cele mai recente informații referitoare la proiecții.
Comedia ”Bad Santa 2” sigur ne va relaxa și în această săptămână. Pentru cei mici în program sunt 3 filme animație: ”TROLLS”, ”MOANA”, ”SNOWTIME”- semn că se apropie Sărbătorile de iarnă.

Pe 15.12.2016 este programat filmul ”Rogue One: A STAR WARS STORY” și cine-l vede primul se și laudă primul 😀 !

100510-star-wars-rogue-one-presales-1280x100

Așadar, vă invităm la film la cinematograful cel mai modern din Vrancea, amplasat în incinta complexului comercial Focsani Mall- Happy Cinema Focșani. Oferta filmelor din această săptămână acoperă toate gusturile, așa cum ne-a obișnuit Happy Cinema Focșani.

Merită menționată și posibilitatea organizării de petreceri în cadrul cinematografului inclusiv prin programarea unui film dorit, iar ocazii sunt nenumărate: zi de naștere, zi onomastică, o ieșire cu colegii sau o seară în oraș cu fetele, divorț, baby shower, burlaci și burlăcițe, pe bune, chiar orice. Singura condiție este să ai un minim de 10 invitați și poți câștiga premiul de 1001 euro.

Rezervările se pot face online pe site-ul happycinema.ro și trebuie să fie confirmate personal cu 30 de minute înainte de începerea filmului. De asemenea, promoțiile obișnuite rămân ” happy ” și valabile:

TARIFE HAPPYCINEMA PENTRU PROIECȚIILE CARE ÎNCEP PÂNĂ LA ORA 17:00:
L-V până la ora 17:00 12 ron/bilet
S-D până la ora 17:00 20 ron/bilet

TARIFE HAPPYCINEMA PENTRU PROIECȚIILE CARE ÎNCEP DUPĂ ORA 17:00:
L-V după ora 17:00 18 ron/bilet
S-D după ora 17:00 22 ron/bilet

TARIFE SPECIALE:
» Copii sub 10 ani, elevi, studenți, pensionari – 14 ron/bilet, de luni până duminică, indiferent de oră.

PROMOȚII:
» Marți: Cinemagia Day: 10 ron/bilet achiziționat prin Cinemagia.ro sau prin aplicația Cinemagia.
» Miercuri: HappyDay 1+1 (la achiziționarea unui bilet de 18 lei, al doilea bilet este gratuit – valabil în fiecare miercuri).
» Vineri: HappyLateHour: 9 ron/bilet după ora 22,00.

© 5Focsani