Program proiecții 04 –10.11.2016 @HappyCinema

Mâine începe la HappyCinema Focșani o nouă săptămână de film și iată că avem programul:

program-focsani-4-10-noiembrie

Ne așteaptă 3 avanpremiere și 5 premiere așa că doar noi să fim prezenți că vom avea ce vedea. De asemenea concursurile organizate pe pagina de Facebook așteaptă participanți dornici de câștig.

Aruncând un ochi pe program realizez că pentru elevii aflați în vacanță avem filmul ”TROLLS”. Filmul este dublat în limba română și beneficiează de tehnologia 3D pentru a încânta și mai mult privitorii. Comedia ”Florence Foster Jenkins” se adresează celor care vor să se simtă bine prin râs în timp ce filmele horror ” The Disappointments room” și ” Ouija: Origin of Evil” continuă seria filmelor specifice săptămânii Halloween și menționez că acest al 2-lea film va rula numai luni 07.11 de la ora 17:20.

Până atunci, vă invităm la film  la cinematograful cel mai modern din Vrancea, amplasat în incinta complexului comercial Focsani Mall- Happy Cinema Focșani.

Rezervările se pot face online pe site-ul happycinema.ro și trebuie să fie confirmate personal cu 30 de minute înainte de începerea filmului. De asemenea, promoțiile obișnuite rămân ” happy ” și valabile:
TARIFE HAPPYCINEMA PENTRU PROIECȚIILE CARE ÎNCEP PÂNĂ LA ORA 17:00:
L-V până la ora 17:00 12ron/bilet
S-D până la ora 17:00 20ron/bilet

TARIFE HAPPYCINEMA PENTRU PROIECȚIILE CARE ÎNCEP DUPĂ ORA 17:00:
L-V după ora 17:00 18ron/bilet
S-D după ora 17:00 22ron/bilet

TARIFE SPECIALE:
» Copii sub 10 ani, elevi, studenți, pensionari – 14 ron/bilet, de luni până duminică, indiferent de oră.

PROMOȚII:
» Marți: Cinemagia Day: 10ron/bilet achiziționat prin Cinemagia.ro sau prin aplicația Cinemagia.
» Miercuri: HappyDay 1+1 (la achiziționarea unui bilet de 18 lei, al doilea bilet este gratuit – valabil în fiecare miercuri).
» Vineri: HappyLateHour: 9 ron/bilet după ora 22,00.

 

 

© 5Focsani