Program Happy Cinema Focșani – 8 iunie 2023

Transformers: Rise of the Beasts, film în avanpremieră la HAPPY CINEMA FOCSANI!

Program Happy Cinema Focșani

Program – Joi, 8 iunie

14:00 The Super Mario Bros. Movie (dub)3D – Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Romantic, SF, Dragoste, Normal, AG
14:30 Little Allan – The Human Antenna – Animaţie, Aventuri, Familie, Normal, AG
16:00 Mica sirenă (dub) 3D – Aventuri, Familie, Fantastic, Muzical, Romantic, Dragoste, Normal, AG
16:30 Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului (dub) – Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, SF, Premiera, AP12
18:30 Kandahar – Acţiune, Thriller, Premiera, N15
19:30 About My Father – Comedie, Normal, AP12
21:00 Transformers: Rise of the Beasts – Acţiune, Aventuri, SF, Avanpremiera, AP12
21:30 The Boogeyman – Horror, Mister, Thriller, Premiera, N15

Tarife

*Tarif special: valabil pentru copii sub 10 ani, elevi, studenți, pensionari, de luni până duminică, indiferent de oră, cu excepția avanpremierelor.

** Promoția zilei:
Happy Last Chance: în fiecare zi de luni și marți, ultima difuzare a unor filme din program.

Cinemagia Day: în fiecare zi de marți e 14 lei biletul prin Cinemagia.ro sau aplicația Cinemagia, cu excepția avanpremierelor.

Miercuri promo: în fiecare zi de miercuri, biletul costă 17 lei indiferent de oră, cu excepția avanpremierelor.

Happy Late Hour: în fiecare seară de vineri și sâmbătă, biletul costă 17 lei pentru orice film care rulează după ora 22:00.

Tarife ochelari 3D reutilizabili: 5 lei/buc.

Cinematograful Happy Cinema din Focșani este amplasat în incinta Focșani Mall la adresa Calea Moldovei, numărul 32 pe șoseaua de ocolire a municipilui Focșani DN2 – E 85. Cinematograful este un digiplex cu 2 săli echipate pentru proiecție 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround și are o capacitate de 218 locuri. Foyer-ul dispune de un spațiu generos, care te transpune publicul în lumea cinematografică. De asemenea pentru un film vizionat în condiții superioare se comercializează diverse băuturi răcoritoare și produse alimentare specifice unei atmosfere de film.
Se pot face rezervări online, dar până în limita maximă de 6 locuri, iar rezervarea va fi valabilă până cu maxim 30 de minute înainte de începerea filmului.

© 5Focsani