Primăvara începe cu o petrecere de Mărțișor la Cerdac Cotești!

Pe 10 Martie 2018 începând cu orele 18:00 vă invităm la restaurantul nostru unde, într-un cadru unic și personalizat al stilului brâncovenesc, vom sărbători Ziua Femeii și începutul primăverii!

Pe lângă ghiocei și veselie, avem muzică și DJ, gustări faine și băuturi alese. Vă așteptăm la Cerdac Cotești, pe drumul european E85, la aproximativ 10 km de Focșani, în minunatul decor al podgoriei Cotești, Vrancea!

TARIF

Fără meniu impus

REZERVARI

Pentru rezervări: 0744 991 994.

Despre Cerdac Cotești

Purtând parfumul stilului brâncovenesc, Cerdac Cotești este o pensiune cu restaurant care oferă confortul unui hotel rafinat în atmosfera unică din podgoria Cotești, județul Vrancea. Cu tradiție și rafinament ne întâmpinăm oaspeții cu acel sentiment cald și liniștitor pe care îl simți doar când ajungi acasă.

Cerdac Cotești vă invită la excelență culinară fie că este vorba de un prânz de afaceri, o seară între prieteni, o aniversare, un eveniment privat sau o ceremonie elegantă. Pentru aceasta vi se pune la dispoziție experiența și plăcerea de a găti a Chef-ului Adrian Șipoteanu care este gata să pregăteasca preparate alese pentru toate gusturile.

Descoperă evenimentele organizate de către Cerdac Cotești cu multe delicii culinare și voie bună : cerdac-cotesti.ro

© 5Focsani