PoVEȘTI de iarnă la BIBLIOTECĂ

PoVEȘTI de iarnă la BIBLIOTECĂ – Secția pentru copii și tineret „Oana Diana Renea”.

Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, organizează ateliere gratuite, de lectură și creație prin Proiectul „PoVEȘTI de iarnă la BIBLIOTECĂ”, ediția a II-a, 2022.

Atelierele de lectură și creație se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și12 ani și se vor derula la Secția pentru copii și tineret „Oana – Diana Renea”, în perioada 23 noiembrie – 21 decembrie 2022, miercuri de la orele 14.00.

Proiectul „PoVEȘTI de iarnă la BIBLIOTECĂ” aduce lumea lecturii și a basmelor mai aproape de inima micuților participanți și în același timp de îi ajută să-și dezvolte creativitatea și abilitățile de lucru în echipă. Atelierele vor fi educative și distractive, presărate cu momente de muzică și dans.

Vă așteptăm pentru înscrieri la Secția pentru copii și tineret, din strada N. Titulescu nr. 12, sau la numărul de telefon 0237/626646. Menționăm că grupa de lucru va fi alcătuită din 14 copii.

Vin sărbătorile! Haideți să ne bucurăm împreună și să aducem atmosfera magică a sărbătorilor la BIBLIOTECĂ!

Am pregătit ateliere speciale pentru cei mici, care să le stimuleze imaginația și să le exerseze îndemânarea, la care vă așteptăm să vă înscrieți!

© 5Focsani