Pool Party | Domeniile Panciu

Îți prezentăm evenimentul verii!
Vino și alătură-te petrecerii noastre Pool Party unde distracția este garantată!

Scufundă-te într-o experiență răcoritoare și hai să ne bucurăm de soare și apă într-un mod unic! Pool Party-ul nostru este locul perfect pentru a scăpa de căldura verii și pentru a te distra într-un mediu relaxant și prietenos.
Vom avea un DJ special pregătit să-ți ofere cele mai tari hituri și să ne țină în priză pe tot parcursul evenimentului. De la ritmurile dansante până la melodiile care te fac să fredonezi, muzica noastră va transforma acest Pool Party într-un adevărat paradis al distracției!

Pentru iubitorii de vin, avem o surpriză extraordinară! Vom prezenta cele mai premiate vinuri marca Domeniile Panciu, pregătite să-ți încânte papilele gustative. Delicatețea și calitatea acestor vinuri vor face ca Pool Party-ul nostru să fie o experiență de neuitat pentru toți participanții.

Te așteptăm cu brațele deschise și zâmbete pe buze pentru a petrece împreună o seară magică în mijlocul prietenilor și al distracției!

Când

Joi, 13 iulie 2023 la 1700

Unde

Domeniile Panciu Resort

Acces

Prețul pentru participare:
Opțiunea 1: 205 lei OPEN bar și bufet.
Opțiunea 2: 445 lei OPEN bar/ bufet și cazare o noapte.

Pentru rezervări, sună la numărul 0728.900.497. Locurile sunt limitate, așa că nu ezita să faci rezervarea ta cât mai curând posibil pentru a te asigura că nu ratezi distracția verii!

Nu rata această ocazie de a te distra și de a crea amintiri de neuitat! Vino la Pool Party-ul nostru și fii parte dintr-un eveniment care te va cuceri!

Așteptăm cu nerăbdare să te vedem acolo!

© 5Focsani