Petrecerea ta la Happy Cinema Focsani

O noua promotie ne este pregatita si oferita de catre administratorii celui mai modern cinematograf din Focsani, Happy Cinema Focsani. Este o promotie care urmareste legatura deplina cu cinefilii si oferirea posibilitatii ca acestia sa poata alege proiectia unui anumit film.

Asa ca indiferent ce eveniment special de sărbătorit ai meriti si ceva diferit, iar Happy Cinema Focsani ne comunica faptul ca :

happyCinema5iulie

„ Da! De acum poți avea PETRECEREA TA LA HAPPYCINEMA®!

Adică preț special în funcție de numărul de invitați, reduceri la bar și, dacă ne anunți din vreme, film la cerere.
Și, desigur, poți să-ți servești invitații cu pizza și tort, pe care le poți comanda de unde dorești tu!

Sună chiar acum la HAPPYCINEMA® – 0786 296 754 și află toate detaliile!„

Despre HAPPYCINEMA. HAPPYCINEMA este un brand nou în piața operatorilor de cinema din România. Construit cu un capital 100% românesc, HAPPYCINEMA® operează în prezent un multiplex în Focșani Mall și are planuri de extindere la nivel național. Cinematograful folosește tehnologie de ultimă oră, având sisteme high tech de proiecție video și redare audio în format 2D și 3D. Dispune de 2 săli de proiecție, ambele echipate cu sisteme de proiecție digitale, Dolby Digital Surround și sistem de proiecție MasterImage 3D, cu o capacitate de 218 locuri cu fotolii de calitate superioară și un foyer generos, care transpune publicul în lumea filmelor.

© 5Focsani