Pedalăm pentru module de parcare a bicicletelor !

Inițiativa domnului Surăianu Nelu-Năstase este una care vrea să aducă rezolvare măcar în parte a uneia dintre nemulțumirile utilizatorilor bicicletei din Focșani, respectiv aceea a lipsei modulelor pentru parcarea bicicletelor. Prin urmare, pentru a dovedi autorităților locale că avem o comunitate mare de bicicliști în Focșani, comunitate care are nevoie de infrastructură pentru a utiliza bicicleta și pentru a-și înmulți numărul, toți bicicliștii din Focșani sunt invitați să participe la un marș în data de 23.04.2016 – orele 11.00 cu plecare din  Piața Unirii – Focșani să ”ajutăm” autoritățile pentru a realiza cam câte persoane folosesc biciclete în orașul nostru!

Domnul Surăianu, de altfel, va dona mai multe module de parcare a bicicletelor urmând ca autoritățile locale prin serviciile specifice din subordine să asigure montarea acestor module, iar evenimentul este doar de acțiune civică și exclude orice implicare politică!

marea bicicleala

Traseul va fi stabilit si adus la cunostința doritorilor împreună cu alte detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului

Marea BICICLEALĂ

© 5Focsani