„Natură şi biodiversitate” – Green Week 2016. Concurs de fotografie

În data de 3 iunie 2016, Consiliul Județean Vrancea a organizat concursul de fotografie cu titlul „Imaginându-ne un viitor mai verde”, eveniment satelit în cadrul “Green Week 2016” ce se desfăşoară la Bruxelles în  perioada 30 mai – 3 iunie 2016. Tema principală a acestui eveniment pentru anul curent este „INVESTIND PENTRU UN VIITOR MAI VERDE”, iar Comisia Europeană, prin intermediul Directoratului General pentru Mediu, a desemnat Consiliul Județean Vrancea câştigător pentru al cincilea an consecutiv.

Prin realizarea acestui eveniment, Comisia Europeană intenționează ca la nivel local să se realizeze evenimente de conştientizare a cetățenilor asupra mediului înconjurător.   Expoziția a cuprins fotografii realizate de către licee din județul Vrancea.

IonMincuLiceele participante au fost următoarele: Colegiul Național „Unirea” din Focşani, Liceul Tehnologic „G. G. Longinescu” din Focşani, Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din Odobeşti, Liceul „Grigore Gheba” din Dumitreşti, Liceul „Simion Mehedinți” Vidra, Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Focşani şi Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focşani.

Juriul acestei competiții a fost format din dl. Traian Negulescu, Director al Direcției Județene de Cultură, dl. prof. Liviu Nedelcu, Director al Centrului Cultural Vrancea și dl. Ionel Cel Mare, vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea.

Marele câştigător al ediției din acest an al Green Week a fost desemnat Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Focşani, care a primit din partea Consiliului Județean Vrancea un premiu constând dintr-un aparat foto performant.

© 5Focsani