ME BEFORE YOU @HappyCinemaFocșani

Este zi de vineri și la cel mai modern cinematograf din Focșani, HappyCinema, amplasat în Focșani Mall începe noua grilă de difuzare a filmelor pentru această săptămână. Eu am observat că oferta de filme este atractivă mai ales că se regăsesc 3 filme -avanpremieră și 3 filme -premieră.Program_fb_FOCSANIPentru că anul acesta am început să vizionez filme cu toate că anii trecuți nu bifam mai mult de 5 filme, o să-mi permit să vă recomand un film din cele 3 aflate în premieră la cinematograf: ”ME BEFORE YOU”. Este un film romantic, o poveste de dragoste care a fost trăită direct de către noi sau cunoscuți ai noștri sub forme derivate ( nu chiar atât de extrem ca în film ), dar  care dezbate eterna întrebare : DE CE IUBESTI ? Sunt întâlnite și alte teme de actualitate – eutanasia oamenilor, influența oamenilor asupra propriei persoane și viceversa etc

Am citit multe prezentări ale filmului venite de la oameni de rând oameni care au văzut filmul, am evitat să văd trailer-ul, dar sigur eu nu voi rata filmul, deși se anunță lacrimogen pentru persoanele sentimentale. Indiferent de ziua pe care o veți alege conform programului, important este să vedeți acest filmul dacă apreciați acest gen.

Dacă acest tip de film nu vă atrage să nu uitați că azi este zi de vineri și prin urmare este activată oferta HappyLateHour: 9ron/bilet dupa ora 22,00 și avem 2 filme diferite de cel propus de mine, comedia Central Intelligence și SF-ul Independence Day.

© 5Focsani