Masterclass de vacanță

Ca o ocazie unică de a fi în compania unui profesionist de renume în lume, suntem deja cu o șansă în plus la educație și informație prin prezența dirijorului, profesorului și instrumentistului CHRIS CIGOLEA în cel mai interesant masterclass instrumental din 2023.

În trecere scurtă prin Focșani, îi suntem recunoscători pentru popas, dar mai ales pentru dorința și disponibilitatea de a sta alături de tineri și nu numai, împărtășind din extraordinara sa experiență și din profesionalismul care îi aduce aprecieri peste tot în lume.

Fondator și dirijor de orchestră, profesor, artist complet, Chris Cigolea are doctorat în Musical Arts, obținut în Canada, țară al cărei rezident este de peste 25 de ani.

Iar ca totul să fie minunat, în adevăratul sens al Artei, i se alătură alte două personalități muzicale, cu performanțe deosebite.

GEORGE BOSNEA este șeful partidei de violoncel a Filarmonicii Mihail Jora din Bacău. Si el are completat un Master în acest domeniu, pe care l-a obținut în Louisiana, SUA. Performează și la chitară bas, pian și voce.

Ultimul, dar nu cel din urmă performer al masterclassului din 10 iulie, este IONUȚ UNGUREANU, pe care îl vom descoperi și ca baterist, nu doar inițiator și solist al trupei focșănene de succes Provincialii.

Un trio de excepție, care suntem convinși că va scrie o pagină memorabilă pentru participanții acestei întâlniri de mare clasă, dar și de suflet. Și, de ce nu, poate va naște chiar ceva durabil. Despre arta interpretării instrumentale, atitudine, performanță, de la clasic la jazz și blues, multe vor fi subiectele de interes.

Propunerea se adresează în primul rând tinerilor aspiranți la performanță artistică, însă nu exclude prezența în sală a doritorilor din comunitate, care pot obține informații și rezervări la telefon/whatsapp: 0769115319.

Când

Luni, 10 iulie 2023 la 1700

Unde

Ateneul Popular „Mr.Gh.Pastia” Focsani

Acces

La telefon/whatsapp: 0769115319

© 5Focsani