Magazinul „Gusturi Grecesti” cu produse traditionale in Piata Sud Focsani

„Gusturi Grecesti” este un magazin foarte interesant recent inaugurat intr-o noua locatie situata in Piata Sud-Focsani. Evenimentul de lansare a avut loc la inceputul acestei luni aprilie 2016 si apreciem ca este o premiera in orasul nostru, prin categoria de produse oferite publicului din Focsani.

magazin grecesc cu produse traditionale in focsani

Cei care veti pasi pragul acestui magazin grecesc, va veti intalni cu produse cu specific grecesc de cea mai buna calitate la preturi de producator, mult mai mici decat la orice hipermarket ! Sunteti asigurati ca produsele acestea sunt 100% naturale importate direct de la producatori !

Magazinul va avea in curand un site unde se vor posta diferite retete cu aceste produse si cum puteti recunoaste produsele de calitate si o pagina de Facebook. Am ales sa va prezentam acest anunt despre deschiderea unui nou magazin in orasul nostru, plecand de la ideea ca este in interesul tuturor sa stim unde putem cumpara produse de calitate. Mai ales ca vorbim despre o bucatarie apropiata noua romanilor cu care avem multe in comun.

Cei care administreaza magazinul grecesc mentionat in acest articol, ne asigura ca detin o gama mai variata de produse, nu doar cele pe care vi le-am prezentat noi in acest anunt ! De asemenea, pentru doritori, produsele se pot degusta. Spor la cumparaturi 😉

© 5Focsani