Loredana și Agurida Band pentru prima dată la Focșani

Loredana și Agurida Band pentru prima dată la Focșani întru-un spectacol de excepție pe 5 martie.

Show și muzică de petrecere la BALUL MARTISORULUI la RESORT LAGUNA, alături de Trupa Feelings, Trupa Fidas, meniu special si bauturi fine.

loredana-focsani

Intr-o singură seară, doar într-un singur loc – concert, petrecere, dans, meniu, băuturi și invitați speciali la RESORT LAGUNA.

Loredana și Agurida Band

Trupa Feelings
Trupa ”Feelings” incanta publicul inca din anul 2002, cand membrii grupului s-au cunoscut ca elevi ai Liceului de Arta ” George Apostu” din Bacau. Pasiunea pentru muzica, munca asidua si talentul i-au purtat pe cei sase la diverse spectacole si activitati scolare, pentru ca mai tarziu, diferentiindu-se prin stilul propriu si seriozitate, sa fie invitati la importante evenimente artistice atat din Bacau cat si din tara, in aparitii TV si la radio. Chiar daca sunt tineri, experienta individuala cat si cea de grup acumulata prin studiu si participari la concursuri nationale si internationale ii ajuta sa se adapteze si sa faca fata cu brio oricarui tip de eveniment. De asemena au performat cu bucurie alaturi de voci renumite precum: Laura Lavric, Mioara Velicu, Fuego, Lavinia, Ovidiu Komornic, Adrian Enache, Andreea Banica, Alb si Negru, Marcel Pavel si altii

De ce “FEELINGS“? Pentru ca defineste muzica noastra cat si ceea ce incercam sa transmitem ascultatorilor nostrii: emotii, sentimente, simtiri, trairi.”Feelings” abordeaza toate genurile muzicale (evergreen, jazz, cafe-concert, blues, vals, tango, rock’n roll, disco, dance, latino, etno, muzica folclorica, etc.) diversificand astfel programul pentru a fi pe placul tuturor si pentru a intretine atmosfera evenimentului. Membri formatiei: Razvan Raduca(solist vocal), Catalin Rauta(clape), Razvan Iftode(vioara) sunt actualmente profesori de muzica la Colegiul National „George Apostu” din Bacau iar Claudiu Farcas(saxofon) este student la Universitate de Arte „George Enescu” din Iasi si Academia de Muzica, Teatru si Arte plastice (Chisinau).

Trupa Fidas
Trupa Fidas debutează în anul 2013 cu numele lui Răzvan Stefaniu în lumina reflectoarelor, cunoscut deja pe piața muzicală, datorită diverselor colaborări cu artisti de renume precum Maria Dragomiroiu, Anca Turcasiu, Dem Radulescu,Gabriel Dorobanțu sau Adrian Enache. Astăzi, din proiectul Fidas fac parte: Theo – clape, Capriel – buzuki, (chitara clasica greceasca), Ghassan – percutie și Nicholas – vioara

© 5Focsani