HAPPYCINEMA își reia activitatea și ne așteaptă la filme multe și bune…

HAPPYCINEMA

HAPPYCINEMA este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc. Cinematografele sunt amplasate în București, Bacău, Buzău, Bistrița, Focșani, Alexandria. Planul de extindere al rețelei de cinematografe nu va fi afectat, urmând ca în viitorul apropiat să se inaugureze Happy Cinema Slobozia și Happy Cinema în Colosseum Mall din București.

Începând de azi, 4 decembrie 2020, Happy Cinema Focșani deschide ușile celor 2 săli și își așteaptă cinefilii. Rata de incidență a cazurilor infectărilor covid 19 în Focșani a scăzut în ultimele două săptămâni sub 3 la mia de locuitori, iar Happy Cinema va funcționa din nou începând de vineri. Astfel, de Moș Nicolae, spectatorii se pot bucura de momente magice de sărbătoare la film.
Programul va include titluri pentru întreaga familie (Trolii descoperă lumea -dublat, Mulan –dublat), filme de acțiune (Honest thief), povești romantice (Galeria inimilor frânte) horror (Clubul tinerelor vrăjitoare),documentar (30 de ani și 15 minute, filmul-protest al lui ȘtefanMandachi). La cinema veți putea urmări și noul film al regizorului Dan Chișu, 5 minute, cu Mihai Calin, Diana Cavallioti, Elvira Deatcu, Emanuel Parvu și Aida Economu. 

HAPPYCINEMA online

Pentru cinefilii care preferă să urmărească filme de acasă, Happy Cinema a lansat anul acesta,
ca urmare a restricțiilor impuse de pandemie, o platformă de streaming online cu o varietate
de producții. Platforma poate fi accesată AICI !

Cinematograful va funcționa cu capacitate redusă, doar 30% din locuri vor fi puse în vânzare. Purtarea măștii va fi obligatorie în cadrul cinematografului, dar vor putea fi consumate produsele cu care spectatorii s-au obișnuit, meniurile cu popcorn, nachos și suc.

Vă vom anunța cu drag când se va redeschide cinematograful !

© 5Focsani