HappyCinema Focsani : filmele saptamanii 19-25 august 2016

HappyCinema din Focșani și Buzău inseamna mai mult decât un simplu cinema. Aici mergi cu bucurie când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului dorit. La cinematograful tau preferat petreci timp cu cei dragi și ai mereu promoții și oferte speciale. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmărește pe Facebook și intră des pe site unde poți face și rezervări la filmele preferate.

HappyCinema Focsani: filmele saptamanii 19-25 august 2016

* Tarife Happy Cinema pana la ora 17:00

  • Luni – Vineri : 12 ron/bilet
  • Sambata – Duminica : 20 ron/bilet

 *  Tarife Happy Cinema dupa ora 17:00

  • Luni – Vineri : 18 ron/bilet
  • Sambata – Duminica : 22 ron/bilet

* Tarife speciale la orice ora

  • Luni – Duminica : copii sub 10 ani, elevi, studenți, pensionari: 14 ron/bilet

* Promotii

  • Marți : Cinemagia Day : 10 ron/bilet cumparat prin site-ul Cinemagia.ro sau aplicația Cinemagia
  • Miercuri : HappyDay : 1+1 la achiziționarea unui bilet de 18 lei, al doilea bilet e gratuit
  • Vineri : HappyLateHour : 9 ron/bilet dupa ora 22:00

Happy Cinema este un brand nou în piața operatorilor de cinema din România. Construit cu un capital 100% românesc, operează în Focșani si Buzau, avand planuri de extindere la nivel național.

Foloseste logistică și tehnologie de ultimă oră pentru amenajarea sălii de cinema și a foyer-ului. Are sisteme hi-tech de proiecție video și redare audio. Sălile de cinema sunt echipate cu sisteme de proiecție digitale si fotolii confortabile de o calitate superioară, Dolby Digital Surround, Sistem de proiecție MasterImage 3D.

Cinematograful din Focșani Mall este un digiplex cu 2 săli echipate pentru proiecție 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround. Are o capacitate de 218 locuri. Foyer-ul dispune de un spațiu generos care transpune publicul în lumea cinematografică.

Cinematograful din Galleria Mall Buzău este un digiplex cu 3 săli echipate pentru proiecție 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround. Are o capacitate de 387 de locuri. În foyer, cinefilii se pot relaxa în spațiile lounge confortabile și își pot comanda cafea, răcoritoare, bere și gustări.

© 5Focsani