Gașca Zurli în jurul lumii – Focșani

Gașca Zurli în jurul lumii - Focșani

Turneul “Gașca Zurli în jurul lumii” continuă și în 2020! În Focșani ajunge pe 23 februarie, ora 11.00, la Ateneul Popular Gheorghe Pastia.

Pinguinul Magelan și-a propus să vadă toată România, fiecare oraș, fie că e mare ori mic. A prins drag de țara noastră, iar atunci când Magelan își propune ceva, el face în așa fel încât să-și vadă visul cu ochii. La fel i-a învățat și pe prietenii din Gașca Zurli, să lupte pentru visul lor.

PREȚ BILETE

• Categoria 3 – 40 lei
• Categoria 2 – 90 lei
• Categoria 1 – 150 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la întâlnirea specială cu Gașca Zurli )

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.
INFORMAȚII BILETE – call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro.

Explorăm împreună lumea, descoperim locuri noi, învățăm o mulțime de lucruri despre țări și tradiții, devenim mai curioși, mai buni, mai luptători. Pentru noi și visul nostru.

Info

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.
Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!
Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol disponibil pe www.zurli.ro.

© 5Focsani