Focsani Blues Festival 2016

Focsani Blues Festival2.jpg

Blues Festival in Focsani e posibil datorita unor focsaneni ce vor sa promoveze alt gen de muzica decat cel cu care ne-am obisnuit. Asociatia ESTICA ne invita miercuri, 24 august 2016, ora 11:00, la o conferinta de presa. Aceasta este sustinuta pentru prezentarea Editiei.01 a FBF – Focsani Blues Festival – 2016.

Dupa succesul din 2015 la editia pilot, FBF.01 isi propune sa transforme Focsaniul intr-un tablou muzical cu accente de blues. In cadrul conferintei de presa, se va prezenta programul festivalului, artistii participanti si o serie din surprizele pregatite pentru public.

Programul festivalului il vom comunica indata ce vom avea acceptul organizatorilor care isi propun o abordare diferita pentru acest eveniment.

Festivalul este organizat de Asociatia Estica cu sprijinul autoritatilor locale si al partenerilor. Acesta va avea loc in perioada 9-11 Septembrie in Piata Unirii din Focsani. Pentru spectatori vor exista spectacole pe scena si workshopuri in incinta Ateneului Popular iar intrarea va fi libera. Conferinta de Presa va avea loc in incinta Teatrului Municipal ,,Maior Gh Pastia” pe strada Republicii nr.71. Pentru detalii despre festival, puteti consulta site-ul de promovare a evenimentului www.FocsaniBluesFestival.ro, precum si pagina de pe Facebook www.facebook.com/Focsani-Blues’-Festival.

© 5Focsani