FIFTY SHADES DARKER merită văzut!

FIFTY SHADES DARKER este filmul despre care se vorbește în aceste zile cel mai mult în mediul online, dar și offline. În week-endul 10-12 februarie 2017 statisticile spun că a fost văzut la cinema de 150.501 spectatori înregistrând încasări de 2.932.281 lei. Filmul este în continuare în proiecție la Happy Cinema Focsșani și putem să vă spunem că a fost așteptat de cinefili, judecând după prezența numeroasă din sala de cinema.

Activitatea noastră se intersectează deseori cu oferta cinematografică din Focșani și o să vă prezentăm filmul în câteva cuvinte.
Acesta este al doilea film din seria ”Cincizeci de Umbre ale lui Grey” . Sigur va urma cel puțin încă un film. Considerăm că pentru înțelegerea totală a filmului este necesar să fi fost văzut și primul film. Asta deoarece  filmul începe exact după acea despărțire dintre Christian și Anastasia. Aceștia se împacă și relația lor va cunoaște câteva etape de apropiere, dar vor fi și câteva dispute. Multe secrete dăunează relației astfel că cei doi ajung în cele din urmă la un numitor comun, ceea ce reprezintă luarea unei decizii importante de către Anastasia. Pigmentat cu scene erotice, filmul este clar interzis persoanelor care nu au mplinit cel puțin 15 ani. Acțiunea romantică a filmului este cursivă, simplă și oferă din când în când motive de amuzament. Consider că finalul un pic telenovelizat putea fi evitat, dar nu are efecte negative prea mari raportat la filmul întreg. Finalul filmului lasă iubitorii seriei într-o stare de suspans. Dacă nu vor citi cartea suspansul, o să țină până la apariția următorului și poate ultimului film al seriei.

Recomandăm filmul și vă comunicăm că la Happy Cinema Focșani are 2-3 proiecții pe zi.

© 5Focsani