Family magic show

After School Club ne invită pe 20 martie la un spectacol de magie dedicat atât copiilor, cât și părinților.

verdini focsani

Cine este Verdini? Marius Paraschiv, un om de spectacol prin excelență și un magician cu experiența miilor de apariții în ultimii 9 ani. Numele de scenă derivă din dragostea pentru culoarea verde, o simbolistică care se regăsește în toate aspectele spectacolelor și care exprimă cel mai bine optimismul pe care îl aduce magia.

Se spune că magia există doar atunci când crezi cu adevărat în ea, dar Verdini plusează cu experiența unui performer autentic care poate convinge publicul să intre în această convenție și să se bucure de iluzie ca formă de spectacol. Magicianul este cel care trebuie să creadă, să fie atât de convins încât să determine audiența să creadă în puterea imposibilului. Doar atunci poate apărea Visul, acea magie care te transpune în altă lume, unde totul este posibil.

Spectacolele Verdini pot fi caracterizate în cuvinte simple cum ar fi: naturalețe, creativitate, originalitate, imaginație și o nebunie frumoasă. Doug Henning, unul dintre marii magicieni care este și o sursă de inspirație, spunea cel mai bine: ”Dificilul trebuie să devină obişnuinţă, obişnuinţa să devină uşurinţă, iar uşurinţa să devină frumos. Un magician, spre deosebire de un jongleur, trebuie să-şi ascundă îndemânarea, deoarece dacă un magician arată că face lucruri dificile, atunci nu ar mai fi magie, ar fi exact ca jonglatul. Astfel, magia devine o artă.”

© 5Focsani