Expoziție de pictură @Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”

Foaierul Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia” găzduiește o expoziție de pictură. Până la sfârşitul lunii, de luni până joi între orele 10:00 şi 16:30, iar vinerea de la 10:00 la 13:30 este deschisă publicului.

”În cadrul ”Festivalului Şanselor Tale” ne propunem în fiecare an activităţi diverse, în care publicul să se simtă încurajat să-şi exprime aspiraţiile, pasiunile şi talentele. Astfel, a fost vernisată astă seară expoziţia Andrei Pîrlog, intitulată „Copilul din sufletul meu”. A fost prezentă la vernisaj şi a prezentat aspiraţiile artistice ale Andrei, fosta ei dirigintă, pictoriţa şi profesoara Laura Dumitru, de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Gh.Tattarescu” din Focşani.
În public s-au aflat colegii actuali ai Andrei Pîrlog de la Şcoala Postliceală Sanitară „Hippocrate”. Această instituţie  ne este parteneră în organizarea acestui eveniment” se arată în prezentarea evenimentului.
expozitie_de_pictura

Tema expoziției este interesantă și merită atenție mai ales că accesul este facil. Inspirația, talentul și de ce nu, munca, pictoriței merită aprecierea tuturor chiar și prin simpla participare.

Urăm succes și pe viitor artistei!

© 5Focsani