Duminică de Oscar la Happy Cinema Focșani

Happy Cinema Focșani pregătește pentru iubitorii de film O duminică de Oscar chiar înainte de decernarea celebrelor premii ale Academiei Americane de Film.

Pe 4 martie focșănenii se pot bucura cu doar 11 LEI/BILET de trei dintre filmele nominalizate anul acesta la multiple categorii: Dunkirk, Get Out și Phantom Thread.

DUNKIRK (r. Christopher Nolan), programat la ora 19:35, este nominalizat la opt categorii, printre care și „Cel mai bun film” și este unul dintre favoritele criticilor și spectatorilor deopotrivă. Povestea plină de emoție și suspans surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

GET OUT (r. Jordan Peele), programat la ora 14:30, este un thriller care a obținut patru nominalizări: „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor în rol principal”- Daniel Kaluuya, „Cea mai bună regie” și „Cel mai bun scenariu original ”- Jordan Peele. Chris și iubita sa, Rose, au ajuns în relația lor la etapa în care el urmează să-i cunoască părinții fetei, pe Missy și Dean. La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților fetei este doar emoție provocată de dificultatea de a se obișnui cu idea că aceasta e într-o relație interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată.

PHANTOM THREAD/FIRUL FANTOMĂ (r. Paul Thomas Anderson), programat la ora 22:00, a primit nu mai puțin de 6 nominalizări la premiile Oscar, pentru categoriile „Cel mai bun film”, „Cea mai bună regie”, „Cel mai bun actor în rol principal”- Daniel Day Lewis, „Cea mai bună actriță în rol secundar” – Lesley Manville, „Cele mai bune costume”, „Cea mai bună coloană sonoră originală”. Amplasat în Londra elegantă a anilor ’50, Firul fantomă este povestea celebrului designer Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis), și a surorii sale, Cyril (Lesley Manville), care domină lumea modei britanice, îmbrăcând familia regală, staruri de cinema, moștenitoare bogate, aristocrate, debutante și doamne din lumea bună în stilul distinct al casei de modă Woodcock.

BILETE

Biletele se pot achizitiona la prețul de 11 lei / spectacol de la www.happycinema.ro sau direct de la cinematograf.

© 5Focsani