Drama ,,Cu inima împăcată/Blackbird” la Happy Cinema Focșani

Cu inima împăcată/Blackbird, noul film cu Susan Sarandon și Kate Winslet, în premieră la Happy Cinema Focșani din 19 Februarie!
Drama ,,Cu inima împăcată/Blackbird”, cu Susan Sarandon și Kate Winslet, are premiera pe19 februarie 2021 la cinema. Filmul prezintă o sărbătoare de familie diferită de oricare alta,abordând cu delicatețe și emoție un subiect dramatic. Din 19 februarie puteți urmări la cinema o poveste despre speranță, dragoste și celebrarea vieții.

Lily (Susan Sarandon) și soțul ei Paul (Sam Neill) își invită familia într-o mică vacanță la casa lor de pe plajă, unde Lily își petrece ultimele zile, pentru a-și putea lua rămas bun de la ei, fiind diagnosticată cu o boală în fază terminală. Cu toate acestea, reuniunea familiei o ia puţin razna atunci când probleme nerezolvate dintre Lily și cele două fiice ale sale, Jennifer (Kate Winslet) și Anna (Mia Wasikowska), ies la suprafaţă.

Cu inima împăcată/Blackbird!

,,Cu inima împăcată/Blackbird” îi are în distribuţie pe: Susan Sarandon, Kate Winslet, Sam Neill, Mia Wasikowska, Rainn Wilson, Lindsay Duncan, Bex Taylor-Klaus și Anson Boon. Regia este semnată de Roger Michell („Notting Hill”), iar scenariul de Christian Torpe.

Într-un interviu acordat USA Today, Susan Sarandon spune că „Blackbird este o poveste în care mulți oameni se pot regăsi;. ,,Nicio familie nu este perfectă, dar la sfârșitul zilei găsești în tine puterea să accepți pe fiecare pentru cine este, cu defecte și tot, pentru binele întregii familii. În cele din urmă, filmul este într-adevăr o poveste înălțătoare despre viață, dragoste și familie, care sunt valori universale.”

Filmul va avea premiera la cinema din 19 februarie 2021, fiind distribuit de Happy Cinema,
iar spectatorii din România îl pot viziona și online pe platforma de streaming
https://play.happycinema.ro/

HAPPYCINEMA® este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand
construit cu un capital 100% românesc. Cinematografele din București, Bacău, Buzău,
Bistrița, Focșani, Alexandria sunt deschise, funcționând la capacitate redusă.

© 5Focsani