Dialog pentru comunitate @Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”

„Organizaţia Civică Vrancea” ne invită la conferinţa „Dialog pentru comunitate”. Acest ONG înfiinţat în luna septembrie 2016 are ca scop promovarea, sprijinirea, realizarea şi coordonarea de activităţi care să contribuie la dezvoltarea regiunii din punct de vedere economic, social, educaţional, cultural, ecologic, turistic şi al sănătăţii.

Imediat după înfiinţare hotărârea de a se implica în acţiuni caritabile şi de a puncta fapte bune pentru societate s-a văzut prin implicare activă. Acţiunile au fost mediatizate în presa locală şi pot fi exemple curate demne de urmat de cât mai mulţi cetăţeni. Organizaţia are pagină de Facebook şi o recomandăm pentru a putea să vă alăturaţi şi să sprijiniţi prin implicare acţiunile.

„Pentru a marca Ziua Internaţională a Voluntariatului, avem onoarea de a vă invita la conferinţa „Dialog pentru Comunitate”, la care vor participa instituţiile publice, ONG-urile şi persoanele interesate de acest subiect.
Prin această acţiune ne dorim o colaborare cu rezultate vizibile şi impact direct asupra comunităţii locale.
Conferinţa este la Ateneul Popular Mr. Ghe. Pastia, sala mică de la et. I, luni 5 decembrie, ora 15.00. „- se arată în comunicatul organizaţiei.

ocv

 

Ne implicăm în Dialog şi apoi în fapte bune ?

© 5Focsani