Daruri literare – „Buchețel de povestiri despre educație incluzivă”

Secția pentru copii și tineret „Oana-Diana Renea” din cadrul Bibliotecii Județene Vrancea vă așteaptă miercuri, 18 decembrie 2019. La ora 12.00 este rogramată o inedită  lansare de carte.

Marinela Ioana Parasca își lansează volumul  „Buchețel de povestiri despre educație incluzivă” . Acesta este proaspăt scos de sub tipar și se înscrie în seria publicațiilor pentru copii.

Autoarea a debutat în literatura pentru copii cu ”Minunata aventură a prichindeilor și Manuscrisul Știetot”- o poveste adresată copiilor din ciclul gimnazial. A urmat de Îngerașul lui Luca – o poveste adresată copiilor din ciclul primar.

Marinela Ioana Parasca este absolventă a Liceului de Artă „Gh. Tăttarascu” din Focșani, a  Facultății de psihologie și științe ale educației (Universitatea Babeș Bolyai –  promoția 2011), urmează cursurile din cadrul Stonebridge Colleges,  Special Educational Needs and Inclusion – promoţia 2016,  în 2014 definitivează un curs de scriere pentru copii în  Manchester, predă copiilor și lucrează cu cei cu nevoi speciale iar în prezent este  studentă la Facultatea de Medicină în Londra.

© 5Focsani