Cursuri de initiere in terapia Yumeiho

Yumeiho este o terapie pentru corp, minte si suflet ! Urmatorul curs are loc la Focsani in perioada 20-26 iunie 2016. Cursul va fi sustinut de Mirodone Mihai, grad 4, instructor asistent atestat de Societatea Romana de Yumeiho®. Inscrierile se fac telefonic la numarul : 0745.020.307

Profilactic ar trebui sa fie cuvantul de ordine! Si terapia Yumeiho asta face! Previne aparitia afectiunilor sau agravarea afectiunilor deja existente. Prin Yumeiho puteti ameliora sau rezolva problemele de sanatate ale persoanelor dragi, mult mai rapid si fara costuri! Efectele ei benefice ii pot ajuta sa fie sanatosi si sa limiteze numarul de vizite la medic. Participarea la initierea in terapia Yumeiho nu este conditionata de nimic. Aceasta terapie este recomandat sa fie invatata de orice persoana ca sa o poata aplica acasa.

Yumeiho este o terapie manuala profilactica de reajustare posturala cu efecte benefice asupra sanatatii intregului organism, in special asupra problemelor de coloana (cu durerile de spate aferente), a articulatiilor si a diferitelor afectiuni ale organelor interne. Yumeiho creste capacitatea de autoregenerare si vindecare a organismului si imbunatateste viata psiho-emotionala a celor care apeleaza constant la aceasta terapie.

Bazata pe o serie de tehnici care cuprind elemente specifice de masaj, presopunctura si manipulari osteoarticulare si aplicata de un terapeut cu experienta si cu o pregatire medicala adecvata, terapia Yumeiho are rezultate benefice in orice fel de dezechilibre, fie ele de natura fizica (disfunctionalitati ale sistemelor digestiv, renal, respirator, genital, nervos, etc) sau emotionala (stress, depresii, stari de anxietate, nervozitate, etc).

Pentru ca nu se rezuma numai la un simplu masaj, durata unei sedinte de terapie este de minim o ora, aceasta fixandu-se in general functie de varsta, starea generala a pacientului si afectiunile tratate. Acum puteti preveni sau trata multe afectiuni cu preturi mult mai mici si fara sa mai fiti nevoit sa luati medicamente! Natural si benefic!

Recomandata si copiilor, pentru ca ii ajuta la cresterea armonioasa a corpului si la corectarea timpurie a posturii necorespunzatoare a coloanei vertebrale,  terapia Yumeiho influenteaza in bine starea de spirit si, spre deosebire de masajul clasic, efectele sale benefice se pot simti multe zile dupa aplicarea ei.

Pentru a simti beneficiile multiple primite prin terapia Yumeiho va sta la dispozitie Mihai Mirodone, terapeut grad 4, instructor atestat de Societatea Română de Yumeiho. Programarile se fac telefonic, la numarul de telefon: 0745.020.307

© 5Focsani