Cristian Pomohaci @Piața Unirii

Târgul de Crăciun ”Vrancea Dalba” este organizat în Piața Unirii din centrul municipiului Focșani. În cadrul acestui eveniment au fost pregătite mai multe surprize pentru focșăneni și vrânceni în general. După concertele susținute de Fuego și Clejani ( ieri și astăzi ) urmează îndrăgitul artist Cristian Pomohaci. Acesta este așteptat să înceapă programul artistic luni 26.12.2016 de la ora 17.30. Este o ocazie unică de a-i ura și noi lui LA MULȚI ANI pentru ziua numelui și trebuie să fim mândri că a ales să fie la Focșani în aceste zile importante de Sărbătoare creștin ortodoxă.

Despre artist:

Cristian Pomohaci este cântăreţ de muzică populară, dar şi preot ortodox de aproape două decenii. Ca preot propovăduiește cuvântul Domnului în biserica unui cătun de pe Valea Nirajului- Moşuni, în apropiere de Târgu Mureş. Artistul Pomohaci a devenit un personaj controversat prin prisma meseriei sale raportată la plăcerea de a cânta. Viața de artist i-a adus mai multe șicane din partea superiorilor pe linie profesională, dar nu este scopul nostru să dezvoltăm această parte a activității sale. Cu toate acestea artistul preot a ales să nu se despartă de scenă și de repertoriul său binecunoscut.

Iată că acest spectacol este un nou motiv să mergeți în Piața Unirii unde aveți și alte posibilități de distracție întrucât puteți patina împreună cu cei dragi. Accesul pe patinoar este gratuit. În Piața Unirii sunt amplasate puncte de desfacere în care se pot găsi dulciuri și băuturi calde, iar la căsuțele din zonă găsiți produse tradiționale românești.

Să petreceți frumos împreună cu Pomohaci! Sărbători fericite !

© 5Focsani